Om Langrennsgruppa

Aktiviteter Det er registrert over 250 medlemmer i Langrennsgruppa. Mange er aktive og går ett eller flere skirenn i løpet av en vinteren. Mer enn 60 medlemmer deltok på skirenn vinteren 2015. Det mest populære er Birkebeinerrennet, men også Holmenkollmarsjene, Skarverennet og Vasaloppet er gjengangere. Det er også noen som deltar i OBIKs langrennskarusell, men her skulle vi gjerne vært representert med flere.

Medlemsfordeler Langrennsgruppas medlemmer kan få refundert startkontingenter ved endt sesong. Dette gjelder alt av norske turrenn og OBIK-karusellrenn. Forutsetningen er man deltar og representer Telenor BIL i rennet. Ved trappetrinns satser ved påmelding (som i Birkebeinerrennet) kan det være laveste sats som det tas utgangspunkt i. Ta vare på kvitteringer fra påmeldingene.

I tillegg vil det med jevne mellomrom, typisk 1-2 ganger per år, bli bestilling av profileringstøy. Det finnes egne langrennsdresser og overtrekkstøy. Det er de som ikke tidligere har fått og de som har hatt tøyet sitt i 4 år eller mer som kan bestille. Aktuelle kandidater vil bil informert. Forutsetning for å kunne bestille er at man har betalt årets medlemskontingent.

Kontakt Ketil Risvoll er gruppas oppmann og kasserer. Ta gjerne kontakt med Ketil dersom du vil vite mer om Langrennsgruppa, eller har innspill å komme med.


Styret i gruppa

Leder og kasserer: Ketil Risvoll

Kontakt hovedstyret: Ketil Risvoll